Mentalisti ja mentaalivalmentaja Jenni Sofia, klo 9 - 11

11.9. avointen ovien puhujana on mentalisti ja mentaalivalmentaja Jenni Sofia!

Klo 9 – 11

 

Vapauta mielesi voima: Kiehtova matka mielen salaisuuksiin!

 

Suurimmat esteesi ovat omassa mielessäsi, mutta samalla jokaisessa ihmisessä on valtavasti potentiaalia. Meillä on hallussamme yksi maailman tehokkaimmista työkaluista, oma mielemme! Tärkein väylä tämän potentiaalin löytämiseen onkin oman mielen voimavarojen hyödyntäminen. Kun osaa käyttää täyttä potentiaaliaan, huomaa tekevänsä aiemmin mahdottomalta tuntuneita asioita. Kun työyhteisö käyttää mielen voimavaroja, se voi todella alkaa kukoistaa ja saada aikaan huippusuorituksia! Yhteisö voi olla innovatiivisempi, luovempi ja tehokkaampi. Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta!

Vapauta mielesi voima! on valmennus oman mielen toiminnasta, hallinnasta ja hyödyntämisestä. Valmennus auttaa ymmärtämään syvemmin, miten mieli toimii ja miten siihen voi myönteisellä tavalla vaikuttaa. Se antaa konkreettiset henkisen hyvinvoinnin välineet, jotka auttavat löytämään voimavarat, mahdollisuudet ja potentiaalin kohti omaa tavoitetta.

Mentaalivalmennus on mielen treenaamista; henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Ajatuksemme, asenteemme ja uskomuksemme luovat sen, miten näemme maailman ja mahdollisuutemme ympärillämme sekä vaikuttavat kaikkeen menestymiseen elämässä. Niillä on suora yhteys tunnetilaan, kehoon, toimintaan sekä saamiimme tuloksiin. Omilla ajatuksillamme voimme vaikuttaa elämän laatuun, suuntaan ja tavoitteidemme toteutumiseen.

Jenni Sofia on Mentalisti ja Mentaalivalmentaja.
Mentalistina ja taikurina Jenni luo mieleenpainuvia ja viihdyttäviä illuusioita ja havahduttaa, kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa.
Mentalismishow on kiehtova matka mielen salaisuuksiin!
Valmentajana Jenni taas antaa työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja miten sitä voi hyödyntää.
Jenni auttaa yksilöitä ja yrityksiä erilaisissa haasteissa löytämään henkistä suorituskykyä, mielen voimavaroja ja täyttä potentiaalia.
Eli kuinka johtaa itseään ja mieltään kohti omannäköistä elämää ja menestystä.
Mielen toiminnan ymmärtäminen on menestymisen perusta!

 

Jenni Sofia

jenni@jennisofia.com

040 743 4065

www.jennisofia.com

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta! Huomaathan, että voit samalla kertaa ilmoittautua useampiinkin avoimiin oviin!